Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tiel

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Tiel (gemeente Tiel, Gelderland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, blikseminslag, brand, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, De Goudse of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. spiegel of denk aan een stukke TV. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Tiel achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan Aegon pakket maar ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteTiel
(Regio) nummer0344 (+31344)
Aantal inwoners Tiel41510
Postcodegebied4000
WijkenTiel
Plaatsen nabijverzekering-Tholen, inboedelverzekering-Teylingen, polis-Texel, verzekeringspakket-Terschelling, Terneuzen en verzekeraar-Ten Boer
inboedelverzekering-tiel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Tiel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van horloges tot en met zonnepanelen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot ook Interpolis: de keuze is enorm. De prijzen per maand variëren van €7,25 en €13,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Univé pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4000), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Tiel)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Turien & Co Inboedelverzekering Primair of wat te denken van InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4000, 4001, 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Tiel

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €12,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Reaal of Centraal Beheer. Geholpen door deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Tiel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Tiel vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman en: jouw hond bijt een bank kapot. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Tiel kern, Tiel-Noord, Adenoijen en Kapel Avezaath, Tiel-Zuid.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet & jouw golfspullen.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

H. Smit, Tiel (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente