Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Texel

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Texel (gemeente Texel, Noord-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, diefstal, brand, blikseminslag. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Delta Lloyd of Reaal. Denk aan schade aan linnenkast of wat te denken van beschadigingen aan het interieur. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Texel detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en ook Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
(Net) nummer0222 (+31222)
Inwoners Texel13574
Postcodegebied1792
BuurtschappenHet
Plaatsen in de omgevingverzekering-Terschelling, inboedelverzekering-Terneuzen, polis-Ten Boer, verzekeringspakket-Súdwest-Fryslân, Strijen en verzekeraar-Stichtse Vecht
inboedelverzekering-texel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Texel november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van televisie tot ook wasdroger: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €5,5 en ongeveer €11. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (1792), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Texel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Geholpen door de vergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk) of wellicht ZLM Gezinspakket. Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende beperk je je tot maatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1792? Check nu met onze tool alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Texel

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij HEMA, Nationale Nederlanden of Aegon. Met behulp van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Texel.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Texel vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: een telefoon laten vallen maar tevens: je morst bier over het tapijt van een vriend. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur + gitaar.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Dhr. van Dijk, Texel (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente