Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijkerkerveen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Nijkerkerveen (gemeente Nijkerk, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, vandalisme, bliksem, brand. Bij partijen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan aquarium/vissen en/of een stukke koelkast. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nijkerkerveen detecteer je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket of HEMA pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNijkerk
(Regio) nummer033 (+3133)
Aantal inwoners Nijkerkerveen41199
Postcodegebied3864
BuurtenNijkerk
Naburige plaatsenverzekering-hierden, inboedelverzekering-stoutenburg-noord, polis-stoutenburg, verzekering-zwartebroek, verzekeringspakket-hoogland en hooglanderveen
inboedelverzekering-nijkerkerveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijkerkerveen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van horloges tot ook koffers: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO t/m Europeesche: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €4,5 tot ruim €12,75. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Delta Lloyd inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (3864), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nijkerkerveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld ZLM Gezinspakket of wat te denken van Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vind je aanbieders die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3864, 3871? Bekijk zelf online alle maatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nijkerkerveen

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Aegon Opstal Basis
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,00 bij SNS, REAAL Verzekeringen of ABN AMRO. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nijkerkerveen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Nijkerkerveen vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend of: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Nijkerk, ’t Woud, Nijkerkerveen, Verspreide huizen Nijkerk, Hoevelaken.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een kinderwagen.

‘Goed geholpen bij de overstap

Familie. Wolters, Nijkerkerveen (november 2023)