Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nij Beets

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Nij Beets (gemeente Opsterland, Friesland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als inbraak, brand, water, vandalisme. Onder andere bij Centraal Beheer, Generali of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan wandversiering of denk aan een kapotte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nij Beets detecteer je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en/of OHRA pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Regionummer0512 (+31512)
Inwoners Nij Beets29830
Postcodes9245
BuurtschappenGorredijk
Plaatsen in de buurtverzekering-beetsterzwaag, inboedelverzekering-bakkeveen, polis-wijnjewoude, verzekering-rottevalle, verzekeringspakket-boelenslaan en surhuisterveen
inboedelverzekering-nij-beets

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nij Beets december 2021

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in de woning. Van vriezer tot en met scheerapparaat: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot en met Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €4 tot wel €16,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: SNS dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (9245), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Nij Beets)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien Reaal Opstalverzekering Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9245? Check nu online alle aanbieders en check de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Nij Beets

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €8,00 bij Unigarant, Nederlanden van Nu of Bruns ten Brink. Geholpen door deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Nij Beets.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Nij Beets vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. De meerwaarde van allrisk is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten in goede handen. We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + drumstel.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

T. Martens, Nij Beets (december 2021)