Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gouderak

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Gouderak (gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, bliksem, brand, water. Bij ondernemingen als Aegon, Univé of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan geluidsapparatuur en/of een kapotte computer. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Gouderak sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en ook InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Aantal inwoners Gouderak54653
Postcodegebied2830
BuurtenLekkerkerk
Plaatsen nabijverzekering-berkenwoude, inboedelverzekering-stolwijk, polis-reeuwijk, verzekering-zevenhuizen, verzekeringspakket-haastrecht en boskoop
inboedelverzekering-gouderak

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gouderak september 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in een woongelegenheid. Van mixer tot ook weegschaal: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot ook ING: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €9 tot wel €10,75. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (2830), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Gouderak)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Via de polisvergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid of wellicht Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw eisen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2830, 2831? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Gouderak

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • ZLM Inboedel
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,25 bij Zelf, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Via enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Gouderak.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Gouderak biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: jouw kind fietst tegen een auto aan en ook: een kunstwerk laten vallen. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen op pad en buiten in goede handen. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een tablet en drumstel.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

R. Vos, Gouderak (september 2023)