Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Readtsjerk

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Readtsjerk (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, vandalisme, blikseminslag, storm. Bij ondernemingen als BLG wonen, ZLM of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan sanitair of schade aan apparatuur. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Readtsjerk bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en/of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Net) nummer058 (+3158)
Bewoners Readtsjerk19015
Postcodegebieden9067
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-aldtsjerk, inboedelverzekering-munein, polis-oentsjerk, verzekering-hijum, verzekeringspakket-gytsjerk en jelsum
inboedelverzekering-readtsjerk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Readtsjerk december 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in een woongelegenheid. Van boeken tot hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot aan Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €8,75 tot aan €13. Het tarief berekenen ze aan de hand van zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar SNS december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9067), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Readtsjerk)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Opstalverzekering Budget of wat te denken van Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9067? Bekijk zelf online alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Readtsjerk

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,75 bij Generali, London Verzekeringen of Turien en Co. Via enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Readtsjerk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Readtsjerk staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. De meerwaarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Oost, Zuid, West.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon + jouw golfspullen.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

K. de Vries, Readtsjerk (december 2021)