Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Fochteloo

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Fochteloo (gemeente Ooststellingwerf, Drenthe)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, storm, diefstal, brand. Bij bedrijven als BLG wonen, Zelf of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. naaimachine of denk aan een kapotte wasmachine. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Fochteloo bekijk je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
Regionummer0516 (+31516)
Aantal inwoners Fochteloo25571
Postcodegebied8428
BuurtschappenOosterwolde
Plaatsen in de buurtverzekering-ravenswoud, inboedelverzekering-appelscha, polis-langedijke, verzekering-bontebok, verzekeringspakket-elsloo en makkinga
inboedelverzekering-fochteloo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Fochteloo september 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van gordijnrails tot aan scheerapparaat: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot ook De Goudse: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €7 tot wel €16,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, regio, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Univé september 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8428), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Fochteloo)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Dankzij onze tool ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of wellicht nowGo Opstalverzekering Comfort. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8428? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Fochteloo

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Fochteloo.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Fochteloo biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst rode wijn over het tapijt van iemand maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een kinderwagen.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

D. van den Velde, Fochteloo (september 2023)