Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Pekela

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Pekela (gemeente Pekela, Groningen)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als diefstal, blikseminslag, vandalisme, storm. Bij partijen als DAK, Unigarant of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan medische apparatuur of denk aan een stukke wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Pekela sluit je af via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket maar ook Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeentePekela
(Net) nummer0597 (+31597)
Inwoners Pekela12641
Postcodegebieden9665
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Peel en Maas, inboedelverzekering-Papendrecht, polis-Overbetuwe, verzekeringspakket-Oudewater, Ouder-Amstel en verzekeraar-Oude IJsselstreek
inboedelverzekering-pekela

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Pekela november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van cd’s tot ook brommers: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot aan NowGo: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €8,25 en €15. De premie berekenen ze aan de hand van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Generali polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9665), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Pekela)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is weer anders. Via de polisvergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn FBTO Woonpakket of juist Generali Woonpakket. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9665? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Pekela

 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €10,50 bij De Goudse, Nederlanden van Nu of Avéro Achmea. Aan de hand van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Pekela.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Pekela vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en ook: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00, Wijk 01.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items in de tuin en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en viool.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

Q. Willems, Pekela (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente