Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Maarn

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Maarn (gemeente Utrechtse Heuvelrug, Utrecht)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als diefstal, wateroverlast, vandalisme, brand. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Europeesche of Klaverblad. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan babyfoon en/of contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Maarn sluit je af dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Net) nummer0343 (+31343)
Bewoners Maarn48506
Postcodegebieden3950
BuurtschappenDoorn
Plaatsen nabijverzekering-langbroek, inboedelverzekering-cothen, polis-leersum, verzekering-uddel, verzekeringspakket-doorn en scherpenzeel
inboedelverzekering-maarn

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Maarn april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in de woning. Van uurwerken t/m badkameraccessoires: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot NowGo: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand lopen op van €6 en ongeveer €10,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar InShared inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Huidige gegevens verstrekken

    Als eerste vul je jouw postcode (3950), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

  2. Details over je huis

    Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

  3. Veiligheid van je huis

    Beschik jij over het BORG-certificaat?

  4. Online polissen vergelijken

    Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

  5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

    Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Maarn)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de tool hierboven achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. HEMA Inboedelverzekering of misschien Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Onze tip: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier zie je alleen nog maatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

  • Geschatte kosten
  • Soort dekking
  • Hoogte eigen risico
  • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3950, 3951? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Maarn

  • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
  • Aegon Inboedel Basis
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
  • Lancyr Woonverzekering
  • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
  • HEMA Inboedelverzekering
  • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
  • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €9,50 bij EAG Assuradeuren, Reaal of Allianz. Via een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Maarn.

  1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
  2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
  4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
  5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
  7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Maarn vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen of: jouw hond bijt een bank kapot. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader of sportuitrusting.

‘Een onbezorgd gevoel

Mevr. Hermans, Maarn (april 2024)