Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veenklooster

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Veenklooster (gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, Friesland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, water. Bijvoorbeeld bij Allsecur, De Goudse of ING. Je kunt dan denken aan schade aan toiletartikelen of een gestolen computer. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Veenklooster bekijk je via onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket en Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
(Net) nummer0511 (+31511)
Aantal inwoners Veenklooster12811
Postcodes9297
BuurtschappenKollum
Plaatsen in de omgevingverzekering-triemen, inboedelverzekering-westergeest, polis-oudwoude, verzekering-kootstertille, verzekeringspakket-kollumerpomp en augsbuurt
inboedelverzekering-veenklooster

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Veenklooster april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle goederen in je appartement. Van radio tot ook stofzuiger: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot aan ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €4,5 tot wel €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

  1. Basis-informatie invoeren

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (9297), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

  2. Beschrijving van je woning

    Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

  3. Beveiliging van de woning

    Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

  4. Start direct met dekkingen vergelijken

    Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

  5. Binnen 5 minuten overstappen

    Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Veenklooster)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

  • Standaard prijs
  • Soort dekking
  • Eigen risico
  • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9297? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Veenklooster

  • Aegon Opstal Basis
  • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
  • FBTO Woonhuisverzekering
  • Reaal Opstalverzekering Allrisk
  • ZLM Gezinspakket
  • Allianz Inboedelverzekering (AR)
  • Univé Woonpakket (AR)
  • Lancyr Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €9,50 bij Zelf, Reaal of BLG wonen. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Veenklooster.

  1. Verhoog eigen risico
  2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
  4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
  5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
  6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
  7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Veenklooster vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: je stoot iemands macbook van tafel. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad of sieraden.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

Q. Hermans, Veenklooster (april 2024)