Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Meerkerk

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Meerkerk (gemeente Zederik, Zuid-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, storm, blikseminslag, wateroverlast. Bij partijen als Avéro Achmea, Unigarant of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan sieraden en/of schade aan muziekinstrumenten. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Meerkerk achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket maar ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Netnummer0183 (+31183)
Bewoners Meerkerk13718
Postcodegebied4230
BuurtenLexmond
Plaatsen in de buurtverzekering-noordeloos, inboedelverzekering-hoornaar, polis-hoogblokland, verzekering-buurmalsen, verzekeringspakket-vuren en dalem
inboedelverzekering-meerkerk

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Meerkerk mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in jouw verblijf. Van videorecorder tot en met handschoenen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot OHRA: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6 en ongeveer €15,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Avéro Achmea afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4230), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Meerkerk)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Aan de hand van de tool hierboven check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4230, 4231? Check nu met onze tool alle aanbieders en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Meerkerk

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Generali, OHRA of ASR Verzekeringen. Via de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Meerkerk.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Meerkerk vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: jouw kind fietst tegen een auto aan. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera en gitaar.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

X. Verhoeven, Meerkerk (mei 2024)