Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Twenterand

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Twenterand (gemeente Twenterand, Overijssel)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als inbraak, vandalisme, storm, brand. Bij partijen als Aon Direct, Delta Lloyd of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan tegelvloer of bijvoorbeeld een defecte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Twenterand sluit je af met behulp van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Univé pakket maar ook Generali pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTwenterand
Netnummer0546 (+31546)
Aantal inwoners Twenterand33846
Postcodegebied7676
BuurtenVriezenveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Tubbergen, inboedelverzekering-Tilburg, polis-Tiel, verzekeringspakket-Tholen, Teylingen en verzekeraar-Texel
inboedelverzekering-twenterand

Inboedelverzekeringen vergelijken in Twenterand juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in je appartement. Van haarden tot en met schrijfmachine: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot en met Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €6,25 en €14,25. Het bedrag komt tot stand door zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (7676), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Twenterand)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de bovenstaande vergelijker signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of juist Reaal Opstalverzekering Allrisk. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw behoeftes. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7676? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Twenterand

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €14,00 bij EAG Assuradeuren, London Verzekeringen of Turien en Co. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Twenterand.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Twenterand biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Vriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon en een muziekinstrument.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

F. de Vries, Twenterand (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente