Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rietmolen

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Rietmolen (gemeente Berkelland, Gelderland)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, brand, storm. Bij ondernemingen als Aegon, Generali of Reaal. Denk aan schade aan cosmetica en/of een defecte wasmachine. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Rietmolen bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Netnummer0545 (+31545)
Inwoners Rietmolen44437
Postcodegebieden7165
BuurtenBorculo
Naburige plaatsenverzekering-neede, inboedelverzekering-rekken, polis-beltrum, verzekering-harreveld, verzekeringspakket-eibergen en groenlo
inboedelverzekering-rietmolen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Rietmolen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van aquarium tot aan tablet: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur t/m OHRA: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €7,25 en €15. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Verzekeruzelf.nl polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7165), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Rietmolen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Met behulp van de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7165? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Rietmolen

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • InShared Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €8,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, London Verzekeringen of Aon Direct. Door middel van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Rietmolen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Rietmolen vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet of een rollator.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

P. Bos, Rietmolen (juli 2024)