Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eibergen

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Eibergen (gemeente Berkelland, Gelderland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, inbraak, storm, vandalisme. Bij partijen als Centraal Beheer, De Goudse of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. broodbakmachine of bijvoorbeeld schade aan meubels. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Eibergen sluit je af dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket of NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
Netnummer0545 (+31545)
Inwoners Eibergen44437
Postcodegebied7150
WijkenBorculo
Plaatsen in de regioverzekering-groenlo, inboedelverzekering-lievelde, polis-zieuwent, verzekering-winterswijk-corle, verzekeringspakket-harreveld en vragender
inboedelverzekering-eibergen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Eibergen september 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van magnetron tot en met autoped: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer tot NowGo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €9 en ongeveer €10,25. De premie wordt berekend op basis van zaken als het soort dekking, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (7150), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Eibergen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of wellicht Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor zie je alleen nog aanbieders die passen bij jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7150, 7151, 7152? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Eibergen

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €11,00 bij FBTO, Polis Direct of Allsecur. Via enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Eibergen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Eibergen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: een telefoon laten vallen en bijvoorbeeld: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader & een kinderwagen.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

M. van Dongen, Eibergen (september 2023)