Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Barger-Compascuum

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Barger-Compascuum (gemeente Emmen, Drenthe)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, bliksem, water. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Delta Lloyd of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan totaal of schade aan je smartphone. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Barger-Compascuum detecteer je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Regionummer0591 (+31591)
Bewoners Barger-Compascuum107584
Postcodegebied7884
BuurtenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de omgevingverzekering-dwingeloo, inboedelverzekering-emmer-compascuum, polis-2e-valthermond, verzekering-valthe, verzekeringspakket-valthermond en exloo
inboedelverzekering-barger-compascuum

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Barger-Compascuum december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in de woning. Van naai- en breimachine tot ook speelgoed: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat iets vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot aan Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies lopen op van €7 en €10,5. De premie berekenen ze aan de hand van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (7884), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Barger-Compascuum)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Met behulp van onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget of juist De Goudse Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor zie je alleen nog maatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7884? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Barger-Compascuum

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €8,00 bij Zelf, Polis Direct of DAK. Middels enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Barger-Compascuum.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Barger-Compascuum vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman en: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. Het voordeel van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera en een rollator.

‘Een totale woonverzekering voor alles

S. Janssen, Barger-Compascuum (december 2023)