Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wieringerwerf

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Wieringerwerf (gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, brand. Bijvoorbeeld bij DAK, Huis In Eén Verzekeringen of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan terreinafscheiding of denk aan gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Wieringerwerf ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan REAAL Verzekeringen pakket en ook FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Regio) nummer0227 (+31227)
Bewoners Wieringerwerf47546
Postcodes1770
BuurtenWinkel
Plaatsen in de buurtverzekering-haringhuizen, inboedelverzekering-barsingerhorn, polis-kolhorn, verzekering-oudesluis, verzekeringspakket-wieringerwaard en breezand
inboedelverzekering-wieringerwerf

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wieringerwerf april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van kamerplanten t/m hobby-artikelen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een ding vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot ook Interpolis: heel veel verschillende opties. Premies lopen op van €4,75 en ongeveer €14. De premie kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Independer inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Huidige gegevens verstrekken

    Als eerste vul je jouw postcode (1770), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

  2. Beschrijving van je woning

    Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

  3. Beschrijf de beveiliging

    Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

  4. Online polissen vergelijken

    Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

  5. Overstappen is zo geregeld

    Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Wieringerwerf)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

  • Tarieven / kosten
  • Dekking (hoog naar laag)
  • Eigen risico
  • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1770, 1771? Bekijk zelf met onze tool alle verzekeraars en zoek de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Wieringerwerf

  • ANWB Inboedelverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
  • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
  • Allianz Inboedelverzekering (AR)
  • Univé Woonpakket (EUG)
  • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
  • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,75 bij FBTO, Nederlanden van Nu of Bruns ten Brink. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wieringerwerf.

  1. Verhoog eigen risico
  2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
  4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
  5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
  7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Wieringerwerf staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit wijn over het tapijt van een familielid en: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en een kinderwagen.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

S. Dijkstra, Wieringerwerf (april 2024)