Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stompetoren

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Stompetoren (gemeente Alkmaar, Noord-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als brand, diefstal, vandalisme, blikseminslag. Bij bedrijven als Bovag, De Goudse of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan dekens/dekbed of bijvoorbeeld schade aan sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Stompetoren bekijk je via de vergelijkingstool. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket of ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
(Regio) nummer072 (+3172)
Inwoners Stompetoren107615
Postcodegebied1636
BuurtenZuid
Plaatsen in de regioverzekering-schermerhorn, inboedelverzekering-scharwoude, polis-avenhorn, verzekering-lutjebroek, verzekeringspakket-oudendijk en andijk
inboedelverzekering-stompetoren

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stompetoren april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van broodrooster tot cv-ketel: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een ding permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot en met Interpolis: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €8,5 tot ruim €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Prive details ingeven

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (1636), samenstelling huishouden en inkomen in.

  2. Beschrijving van je woning

    Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

  3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

    Beschik jij over het BORG-certificaat?

  4. Direct de polissen vergelijken

    Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

  5. Online overstappen

    Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Stompetoren)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw wensen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

  • Geschatte kosten
  • Type dekking
  • Eigen bijdrage
  • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1636, 1840, 1841? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Stompetoren

  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • Unigarant Inboedelverzekering
  • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
  • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
  • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
  • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
  • SNS Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €9,25 bij Delta Lloyd, Polis Direct of Avéro Achmea. Dankzij de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Stompetoren.

  1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
  2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
  4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
  5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
  7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Stompetoren vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen maar tevens: je morst bier over een meubel van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of een muziekinstrument.

‘Perfecte service en online declaren

V. van de Velden, Stompetoren (april 2024)