Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Een

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Een (gemeente Noordenveld, Drenthe)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld vandalisme, brand, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij Allsecur, Delta Lloyd of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan droger of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Een bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en ook Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Regionummer0592 (+31592)
Bewoners Een31039
Postcodegebieden9342
BuurtenRoden
Plaatsen in de regioverzekering-veenhuizen, inboedelverzekering-westervelde, polis-huis-ter-heide, verzekering-peize, verzekeringspakket-zuidvelde en peest
inboedelverzekering-een

Inboedelverzekeringen vergelijken in Een april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in de woning. Van kruiden t/m kleding: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea t/m Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €8 tot ruim €16. De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allianz polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

  1. Huidige gegevens verstrekken

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (9342), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

  2. Details over je huis

    Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

  3. Hoe veilig is de woning

    Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

  4. Via internet modules vergelijken

    Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

  5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

    Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Een)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Met behulp van de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

  • Abonnementstarieven
  • Dekking
  • Eigen risico
  • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9342? Check nu online verzekeringsbedrijven en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Een

  • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
  • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
  • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
  • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
  • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
  • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
  • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,25 bij Verzekeruzelf.nl, OHRA of Aegon. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Een.

  1. Kies voor een hoger eigen risico
  2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
  4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
  5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
  6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
  7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Een dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je stoot iemands notebook van tafel. Het voordeel van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera en viool.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

H. van de Veen, Een (april 2024)