Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Peize

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Peize (gemeente Noordenveld, Drenthe)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld brand, inbraak, bliksem, storm. Bij partijen als Allianz, Delta Lloyd of Interpolis. Denk aan schade aan glaswerk of denk aan een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Peize bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan De Goudse pakket maar ook Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
(Regio) nummer050 (+3150)
Inwoners Peize31039
Postcodes9320
BuurtenRoden
Plaatsen in de regioverzekering-roderwolde, inboedelverzekering-foxwolde, polis-leutingewolde, verzekering-lieveren, verzekeringspakket-nietap en nieuw-roden
inboedelverzekering-peize

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Peize november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van gordijnrails t/m huisdieren: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot ook ING: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €9,75 tot ruim €13,25. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld het type polis, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Turien en Co pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (9320), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Peize)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat weer anders. Aan de hand van de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn ANWB Opstalverzekering of wellicht ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9320, 9321? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Peize

 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,25 bij De Goudse, OHRA of Bovag. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Peize.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Peize staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer of een gehoorapparaat.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

Z. van der Meulen, Peize (november 2023)