Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Herwijnen

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Herwijnen (gemeente Lingewaal, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, diefstal, wateroverlast, storm. Bij ondernemingen als ANWB, De Goudse of Nederlanden van Nu. Je kunt dan denken aan schade aan tosti-ijzer of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Herwijnen ontdek je met behulp van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket en Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaal
Netnummer0418 (+31418)
Bewoners Herwijnen11112
Postcodegebieden4170
BuurtschappenAsperen
Plaatsen in de regioverzekering-oosterwijk, inboedelverzekering-heukelum, polis-deil, verzekering-rhenoy, verzekeringspakket-enspijk en rumpt
inboedelverzekering-herwijnen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Herwijnen mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in huis. Van radio tot iPad: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot aan De Goudse: de keuze is enorm. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,5 tot ruim €11. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Polis Direct mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (4170), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Herwijnen)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Univé Woonpakket (AR) of misschien Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw eisen. Vervolgens kan je filteren op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4170, 4171? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en check de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Herwijnen

 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,25 bij HEMA, Interpolis of Allianz. Middels een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Herwijnen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Herwijnen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands notebook van tafel en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone en een muziekinstrument.

‘Handig, die verzekeringspakketten

O. Hendriks, Herwijnen (mei 2024)