Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Veenhoop

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in De Veenhoop (gemeente Smallingerland, Friesland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, storm, vandalisme, inbraak. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Europeesche of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan klokken of denk aan schade aan computers. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van De Veenhoop bekijk je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en/of InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Regio) nummer0512 (+31512)
Inwoners De Veenhoop55439
Postcodegebied9215
BuurtenDrachten
Plaatsen in de omgevingverzekering-smalle-ee, inboedelverzekering-de-wilgen, polis-boornbergum, verzekering-jislum, verzekeringspakket-kortehemmen en drachten-azeven
inboedelverzekering-de-veenhoop

Inboedelverzekeringen vergelijken in De Veenhoop januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van grammofoonplaten tot toiletartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen t/m ING: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €9,75 tot wel €14,5. De premie kent zijn oorsprong in onder andere type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9215), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in De Veenhoop)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de polisvergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk) of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9215? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in De Veenhoop

 • InShared Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • ANWB Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €7,25 bij Unigarant, InShared of BLG wonen. Middels enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in De Veenhoop.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Veenhoop vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders en: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Drachten, Overig Smallingerland.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera & kleding.

‘Perfecte service en online declaren

A. van de Berg, De Veenhoop (januari 2021)