Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tytsjerksteradiel

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Tytsjerksteradiel (gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, water, storm, brand. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Univé of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan pannen/schalen en/of een defecte koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Tytsjerksteradiel detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket en/of Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
(Net) nummer058 (+3158)
Aantal inwoners Tytsjerksteradiel32077
Postcodegebied9091
BuurtschappenBurgum
Plaatsen in de regioverzekering-Tynaarlo, inboedelverzekering-Twenterand, polis-Tubbergen, verzekeringspakket-Tilburg, Tiel en verzekeraar-Tholen
inboedelverzekering-tytsjerksteradiel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Tytsjerksteradiel december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van kookboeken t/m iPhone: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea tot ook FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €7,75 en €11,5. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcodegebied, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar REAAL Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9091), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Tytsjerksteradiel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld InShared Opstalverzekering of Generali Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vergelijk je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9091? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Tytsjerksteradiel

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €10,00 bij HEMA, London Verzekeringen of Centraal Beheer. Dankzij een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Tytsjerksteradiel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Tytsjerksteradiel biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader en sieraden.

‘Een totale woonverzekering voor alles

J. van den Pol, Tytsjerksteradiel (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente