Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dedgum

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Dedgum (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, storm. Onder andere bij ABN AMRO, Delta Lloyd of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan kaptafel en/of een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Dedgum sluit je af met behulp van onze adviestool. Denk aan De Goudse pakket of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0515 (+31515)
Inwoners Dedgum84048
Postcodegebied8764
BuurtenBolsward
Naburige plaatsenverzekering-parrega, inboedelverzekering-hieslum, polis-ferwoude, verzekering-idsegahuizum, verzekeringspakket-exmorra en allingawier
inboedelverzekering-dedgum

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Dedgum juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van horloges t/m badkameraccessoires: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot aan Delta Lloyd: heel veel verschillende opties. Tarieven variëren van €6,75 tot ruim €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (8764), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Dedgum)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid) of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8764? Bekijk zelf online alle aanbieders en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Dedgum

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • HEMA Woonverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,75 bij Generali, Nationale Nederlanden of Allsecur. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Dedgum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Dedgum biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: de hond maakt iets kapot en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & viool.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

D. Koster, Dedgum (juni 2024)