Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tripscompagnie

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Tripscompagnie (gemeente Midden-Groningen, Groningen)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, storm, diefstal, brand. Onder andere bij Bovag, ZLM of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan schoenen en/of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Tripscompagnie ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket of Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Netnummer0598 (+31598)
Bewoners Tripscompagnie34177
Postcodes9633
WijkenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-borgercompagnie, inboedelverzekering-steendam, polis-siddeburen, verzekering-lageland, verzekeringspakket-hellum en overschild
inboedelverzekering-tripscompagnie

Inboedelverzekeringen vergelijken in Tripscompagnie april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van naai- en breimachine tot ook wasdroger: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €9,75 en ongeveer €10,75. De premie wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allsecur afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Actuele info invoeren

    In stap 1 voer je jouw postcode (9633), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

  2. Beschrijving van je woning

    Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

  3. Hoe veilig is de woning

    Beschik jij over het BORG-certificaat?

  4. Start direct met dekkingen vergelijken

    Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

  5. Overstappen via internet

    Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Tripscompagnie)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die passen bij je eigen uniek vraag. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

  • Geschatte kosten
  • Dekking (laag naar hoog)
  • Eigen risico
  • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9633? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Tripscompagnie

  • Bovag Thuispakket (EUG)
  • nowGo Opstalverzekering Comfort
  • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
  • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
  • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
  • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
  • HEMA Woonverzekering
  • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €13,00 bij HEMA, OHRA of ABN AMRO. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Tripscompagnie.

  1. Verhoog eigen risico
  2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
  3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
  4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
  5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
  6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
  7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met een doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Tripscompagnie vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je gooit bier over de bank van de buurman en: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader & gitaar.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

N. de Groot, Tripscompagnie (april 2024)