Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tolbert

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Tolbert (gemeente Leek, Groningen)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, water, vandalisme, bliksem. Bijvoorbeeld bij ANWB, Univé of InShared. Denk aan schade aan speelgoed of denk aan contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Tolbert achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket maar ook Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteLeek
Netnummer0594 (+31594)
Bewoners Tolbert19536
Postcodegebied9356
BuurtschappenLeek
Naburige plaatsenverzekering-midwolde, inboedelverzekering-een-west, polis-een, verzekering-peest, verzekeringspakket-veenhuizen en westervelde
inboedelverzekering-tolbert

Inboedelverzekeringen vergelijken in Tolbert april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van broodrooster tot en met relaxfauteuil: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen tot en met ING: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €4 tot wel €10,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

  1. Huidige gegevens verstrekken

    Als eerste vul je jouw postcode (9356), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

  2. Details over je huis

    Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

  3. Hoe veilig is de woning

    Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

  4. Online polissen vergelijken

    Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

  5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

    Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Tolbert)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is weer anders. Via de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of juist ZLM Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Middels de tool vind je verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

  • Maandbedrag
  • Type dekking
  • Eigen risico
  • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9356? Check nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Tolbert

  • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
  • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
  • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
  • Univé Opstalverzekering (AR)
  • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
  • HEMA Inboedelverzekering
  • InShared Inboedelverzekering
  • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €12,75 bij Ditzo, OHRA of Centraal Beheer. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Tolbert.

  1. Verhoog eigen risico
  2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
  3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
  4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
  5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
  7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Tolbert vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: een macbook laten vallen. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Leek, Zevenhuizen, Tolbert, Midwolde, Lettelbert, Oostwold, Enumatil.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat of drumstel.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Y. van Veen, Tolbert (april 2024)