Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Schiphorst

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in De Schiphorst (gemeente Meppel, Drenthe)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als vandalisme, water, storm, inbraak. Onder andere bij Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan linnengoed en/of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van De Schiphorst achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan Centraal Beheer pakket maar ook HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMeppel
(Net) nummer0522 (+31522)
Aantal inwoners De Schiphorst32794
Postcodegebieden7966
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-ansen, inboedelverzekering-ruinen, polis-ruinerwold, verzekering-nijeveen, verzekeringspakket-koekange en ijhorst
inboedelverzekering-de-schiphorst

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Schiphorst april 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van cd’s t/m laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot aan De Goudse: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €9,25 tot ruim €13. Het tarief wordt berekend op basis van zaken als type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Persoonlijke gegevens invullen

    Vul jouw postcode (7966), samenstelling huishouden en inkomen in.

  2. Info over te verzekeren object

    Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

  3. Beveiliging van de woning

    Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

  4. Online polissen vergelijken

    In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

  5. Online overstappen

    Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in De Schiphorst)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Via de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (EUG) of Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor beperk je je tot maatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

  • Maandbedrag
  • Soort dekking
  • Eigen risico
  • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7966? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in De Schiphorst

  • Aegon Opstal Allrisk
  • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
  • Generali Inboedelverzekering
  • Reaal Opstalverzekering Allrisk
  • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
  • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
  • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
  • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,00 bij Zelf, Interpolis of Centraal Beheer. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in De Schiphorst.

  1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
  2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
  3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
  4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
  5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
  7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Schiphorst staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een notebook laten vallen en ook: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Atertoren, Haveltermade, Koedijkslanden, Berggierslanden, Ezinge, Oosterboer, Nieuwveenselanden, Blankenstein, Industrieterrein Noord, Industrie Oevers, Verspreid gebied Meppel, Nijeveen, Rogat.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en sieraden.

‘Goed geholpen bij de overstap

Fam. Jansen, De Schiphorst (april 2024)