Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hezingen

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Hezingen (gemeente Tubbergen, Overijssel)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, wateroverlast, brand, storm. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Zelf of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan frituurpan of denk aan schade aan computers. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hezingen sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en ook OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
Netnummer0541 (+31541)
Inwoners Hezingen21120
Postcodegebieden7662
BuurtenTubbergen
Plaatsen in de regioverzekering-vasse, inboedelverzekering-hoge-hexel, polis-nutter, verzekering-ootmarsum, verzekeringspakket-oud-ootmarsum en agelo
inboedelverzekering-hezingen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Hezingen september 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van meubelen tot aan hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot aan Europeesche: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €7,75 en €11,5. Het bedrag komt tot stand door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Unigarant september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7662), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hezingen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of misschien Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw behoeftes. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7662? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Hezingen

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,50 bij HEMA, Reaal of ASR Verzekeringen. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hezingen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Hezingen vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman en ook: je stoot iemands smartphone van tafel. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen op pad en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een muziekinstrument.

‘Perfecte service en online declaren

D. Smits, Hezingen (september 2021)