Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Odoorn

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Odoorn (gemeente Borger-Odoorn, Drenthe)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als storm, diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, EAG Assuradeuren of OHRA. Denk aan schade aan apparatuur en/of een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Odoorn detecteer je via onze vergelijk module. Denk aan Allsecur pakket en Lancyr pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0591 (+31591)
Aantal inwoners Odoorn25371
Postcodegebied7873
WijkenBorger
Plaatsen nabijverzekering-valthe, inboedelverzekering-klijndijk, polis-zwinderen, verzekering-meppen, verzekeringspakket-gees en oosterhesselen
inboedelverzekering-odoorn

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Odoorn april 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van glaswerk tot aan fietsen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot ook OHRA: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand lopen op van €9,25 en ongeveer €16. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, regio, hoogte eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Turien en Co dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

  1. Prive details ingeven

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (7873), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

  2. Beschrijving van je woning

    Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

  3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

    Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

  4. Via internet modules vergelijken

    Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

  5. Online overstappen

    Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Odoorn)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Reaal Opstal (adviseur) of wellicht De Goudse Inboedelverzekering. Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Daardoor beperk je je tot aanbieders die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

  • Maandbedrag
  • Type dekking
  • Eigen bijdrage
  • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7873? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Odoorn

  • Univé Inboedelverzekering (EUG)
  • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
  • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
  • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
  • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
  • Reaal Opstal (adviseur)
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
  • Lancyr Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €13,00 bij De Goudse, Nederlanden van Nu of ABN AMRO. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Odoorn.

  1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
  2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
  3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
  4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
  5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
  6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
  7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Odoorn staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders of: je stoot iemands kunstwerk van tafel. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader en jouw golfspullen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

K. van der Horst, Odoorn (april 2024)