Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Doornspijk

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Doornspijk (gemeente Elburg, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld blikseminslag, wateroverlast, brand, diefstal. Bijvoorbeeld bij ANWB, Europeesche of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan toiletartikelen of schade aan sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Doornspijk detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Allianz pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteElburg
Regionummer0525 (+31525)
Inwoners Doornspijk22929
Postcodegebieden8085
WijkenElburg
Naburige plaatsenverzekering-t-harde, inboedelverzekering-noordeinde, polis-hulshorst, verzekering-hasselt, verzekeringspakket-vierhouten en elspeet
inboedelverzekering-doornspijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Doornspijk september 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in huis. Van bestek t/m zonnebank: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Univé tot en met InShared: er valt veel te kiezen. De kosten schommelen tussen €9,5 en €16. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Centraal Beheer polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8085), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Doornspijk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Comfort of wat te denken van Univé Opstalverzekering (EUG). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8085? Check nu online verzekeringsbedrijven en vindt de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Doornspijk

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allsecur Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €12,50 bij EAG Assuradeuren, ING of DAK. Geholpen door de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Doornspijk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Doornspijk vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands kunstwerk van tafel en bijvoorbeeld: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Elburg, Wijk 02, Doornspijk.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

K. Sanders, Doornspijk (september 2021)