Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Assendelft

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Assendelft (gemeente Zaanstad, Noord-Holland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, bliksem, inbraak, brand. Bij partijen als ANWB, Verzekeruzelf.nl of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan horren en/of een defecte koelkast. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Assendelft detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Centraal Beheer pakket of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZaanstad
Netnummer075 (+3175)
Inwoners Assendelft152466
Postcodes1566
BuurtschappenZaandam
Plaatsen in de omgevingverzekering-krommenie, inboedelverzekering-westzaan, polis-jisp, verzekering-wormer, verzekeringspakket-zaandijk en koog-aan-de-zaan
inboedelverzekering-assendelft

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Assendelft april 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van dranken tot aan iPhone: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot ook OHRA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €9 tot wel €11. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

  1. Huidige gegevens verstrekken

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (1566), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

  2. Details over je huis

    Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

  3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

    Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

  4. Direct de polissen vergelijken

    Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

  5. Overstappen is zo geregeld

    Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Assendelft)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Woonverzekering of juist nowGo Inboedelverzekering Bewust. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

  • Geschatte kosten
  • Dekking (laag naar hoog)
  • Eigen risico
  • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1566, 1567? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Assendelft

  • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
  • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
  • HEMA Inboedelverzekering
  • Reaal Opstal (adviseur)
  • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
  • ANWB Woonpakket Plus
  • HEMA Woonverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €13,50 bij Unigarant, ING of Aegon. Geholpen door de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Assendelft.

  1. Kies voor een hoger eigen risico
  2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
  3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
  4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
  5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
  6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
  7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Assendelft biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je gooit bier over de bank van een vriend en: je stoot in een winkel iets om. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een kinderwagen.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

T. van de Ven, Assendelft (april 2024)