Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoek van Holland

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Hoek van Holland (gemeente Rotterdam, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag. Bij bedrijven als Turien en Co, Europeesche of Lancyr. Denk aan schade aan betimmeringen of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hoek van Holland achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Univé pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
(Net) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners Hoek van Holland629606
Postcodegebieden3150
BuurtschappenRotterdam
Plaatsen nabijverzekering-heerjansdam, inboedelverzekering-goudriaan, polis-ottoland, verzekering-waal, verzekeringspakket-brandwijk en molenaarsgraaf
inboedelverzekering-hoek-van-holland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Hoek van Holland oktober 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van boeken t/m matrassen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot en met OHRA: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €6,75 en €15,5. Het bedrag wordt berekend op basis van o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: OHRA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (3150), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hoek van Holland)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan De Nederlanden van Nu Woonverzekering of wellicht Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3150, 3151? Bekijk nu online alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hoek van Holland

 • Lancyr Woonverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €11,75 bij Unigarant, Reaal of ABN AMRO. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Hoek van Holland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Hoek van Holland biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst wijn over het tapijt van een familielid en: je stoot iemands vaas van tafel. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer of sportuitrusting.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

P. van de Brink, Hoek van Holland (oktober 2021)