Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oegstgeest

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Oegstgeest (gemeente Oegstgeest, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, Verzekeruzelf.nl of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan linnenkast of bijvoorbeeld een kapotte koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oegstgeest achterhaal je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOegstgeest
(Regio) nummer071 (+3171)
Aantal inwoners Oegstgeest23209
Postcodes2340
BuurtenOegstgeest
Plaatsen in de buurtverzekering-Nuth, inboedelverzekering-Nunspeet, polis-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, verzekeringspakket-Noordwijkerhout, Noordwijk en verzekeraar-Noordoostpolder
inboedelverzekering-oegstgeest

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oegstgeest december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in jouw verblijf. Van fornuis tot en met petten: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies schommelen tussen €5,25 en €13,75. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: De Goudse polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2340), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oegstgeest)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Bovag Thuispakket (Allrisk) of Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2340, 2341, 2342, 2343? Vergelijk nu met onze tool alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Oegstgeest

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Univé, nowGo of ABN AMRO. Via de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oegstgeest.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Oegstgeest biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: een laptop laten vallen. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Oegstgeest.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + kleding.

‘Perfecte service en online declaren

Mevr. van der Pol, Oegstgeest (december 2023)