Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Katwijk

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Katwijk (gemeente Katwijk, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. water, storm, brand, bliksem. Onder andere bij Allianz, Delta Lloyd of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan sieraden of bijvoorbeeld een defecte laptop. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Katwijk ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Centraal Beheer pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKatwijk
Netnummer071 (+3171)
Bewoners Katwijk64239
Postcodes2220
BuurtschappenKatwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Kapelle, inboedelverzekering-Kampen, polis-Kaag en Braassem, verzekeringspakket-IJsselstein, Hulst en verzekeraar-Huizen
inboedelverzekering-katwijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Katwijk november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van gordijnen tot jacks: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr tot InShared: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €5,25 en €15,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Univé pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (2220), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Katwijk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je verzekeraars die passen bij jouw behoeftes. Hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2220, 2221, 2222, 2223, 2224, 2225, 2242? Bekijk nu online alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Katwijk

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €13,00 bij Ditzo, Lancyr of ABN AMRO. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Katwijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Katwijk vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit bier over het tapijt van de buurman en bijvoorbeeld: de ipad laten vallen. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Katwijk Noord, ’t Heen, Katwijk aan den Rijn, Katwijk Midden, Katwijk aan Zee, Landelijk gebied Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera en sportuitrusting.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

L. van der Horst, Katwijk (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente