Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oude-Tonge

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Oude-Tonge (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, blikseminslag, diefstal, wateroverlast. Bij ondernemingen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of SNS. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. pannen/schalen of bijvoorbeeld schade aan kleding. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oude-Tonge bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Reaal pakket en/of OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Netnummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Oude-Tonge48321
Postcodegebied3255
WijkenGoedereede
Plaatsen in de buurtverzekering-ouddorp, inboedelverzekering-goedereede, polis-stellendam, verzekering-nieuwe-tonge, verzekeringspakket-herkingen en melissant
inboedelverzekering-oude-tonge

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oude-Tonge augustus 2022

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van sieraden t/m salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een item vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Univé t/m Generali: de keuze is enorm. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €4,5 tot ruim €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ING pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (3255), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Oude-Tonge)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Geholpen door de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of juist EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vergelijk je verzekeraars die matchen met je eigen uniek vraag. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3255, 3258? Bekijk nu met onze tool alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oude-Tonge

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €11,50 bij Zelf, Nationale Nederlanden of Aon Direct. Met behulp van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oude-Tonge.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oude-Tonge vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van een familielid en: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet & een gehoorapparaat.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Z. Vink, Oude-Tonge (augustus 2022)