Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kapelle

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Kapelle (gemeente Kapelle, Zeeland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als bliksem, storm, vandalisme, brand. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Unigarant of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan televisietoestel en/of een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kapelle detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteKapelle
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners Kapelle12639
Postcodegebied4420
BuurtschappenKapelle
Naburige plaatsenverzekering-Kampen, inboedelverzekering-Kaag en Braassem, polis-IJsselstein, verzekeringspakket-Hulst, Huizen en verzekeraar-Houten
inboedelverzekering-kapelle

Inboedelverzekeringen vergelijken in Kapelle november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in de woning. Van grammofoonplaten tot ook jacks: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot en met InShared: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €7,5 tot ruim €16. De premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (4420), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kapelle)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende vergelijk je aanbieders die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4420, 4421? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Kapelle

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Unigarant Opstalverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €9,25 bij Generali, Reaal of Centraal Beheer. Middels enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Kapelle.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Kapelle staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas drinken over een meubel van iemand en: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Kapelle, Wemeldinge, Schore.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop en een verrekijker.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

C. Kuijpers, Kapelle (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente