Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heeten

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Heeten (gemeente Raalte, Overijssel)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. blikseminslag, storm, wateroverlast, vandalisme. Bij partijen als Bruns ten Brink, Univé of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan broodbakmachine of bijvoorbeeld kapotte meubels. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Heeten sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket maar ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRaalte
(Regio) nummer0572 (+31572)
Inwoners Heeten36700
Postcodegebied8110
BuurtschappenRaalte-Kern
Naburige plaatsenverzekering-broekland, inboedelverzekering-marienheem, polis-luttenberg, verzekering-doornspijk, verzekeringspakket-oosterwolde en t-loo
inboedelverzekering-heeten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heeten november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in jouw verblijf. Van stoffering tot aan hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot ook Generali: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €7,5 tot aan €13. De premie kent zijn oorsprong in factoren als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8110), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heeten)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Via de polisvergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal Opstalverzekering Allrisk of wat te denken van Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8110, 8111? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Heeten

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Klaverblad of Avéro Achmea. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Heeten.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Heeten dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer of sieraden.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

B. Boer, Heeten (november 2023)