Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Deurningen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Deurningen (gemeente Dinkelland, Overijssel)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, storm, vandalisme, bliksem. Bij ondernemingen als DAK, Generali of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan scheerapparaat of wat te denken van schade aan elektrische apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Deurningen ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
(Net) nummer074 (+3174)
Aantal inwoners Deurningen26120
Postcodegebied7561
BuurtenDenekamp
Plaatsen in de buurtverzekering-bentelo, inboedelverzekering-hengevelde, polis-ambt-delden, verzekering-enter, verzekeringspakket-delden en diepenheim
inboedelverzekering-deurningen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Deurningen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van serviesgoed tot ook Playstation: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot Europeesche: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €7,5 tot aan €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, hoogte eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Europeesche november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7561), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Deurningen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de polisvergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of misschien Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Daardoor vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7561, 7562? Bekijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Deurningen

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €13,50 bij Unigarant, Interpolis of Allianz. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Deurningen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Deurningen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend en ook: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman. De waarde van allrisk is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Denekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat.

‘Nooit meer zorgen over de polis

N. de Koning, Deurningen (november 2023)