Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Volendam

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Volendam (gemeente Edam-Volendam, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als bijv. blikseminslag of brand. Bij partijen als Aegon, ZLM of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan glaswerk en/of beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Volendam achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
(Net) nummer0299 (+31299)
Inwoners Volendam35465
Postcodes1130
BuurtschappenEdam
Plaatsen nabijverzekering-den-ilp, inboedelverzekering-schiphol-rijk, polis-schiphol, verzekering-katwoude, verzekeringspakket-duivendrecht en amsterdam-duivendrecht
inboedelverzekering-volendam

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Volendam september 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van uurwerken tot brommers: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot en met Europeesche: de keuze is enorm. De kosten fluctueren tussen de €7,25 en ongeveer €10,75. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1130), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Volendam)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of wat te denken van ANWB Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw eisen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1130, 1131, 1132? Vergelijk direct via internet verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Volendam

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €14,00 bij EAG Assuradeuren, Reaal of Allsecur. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Volendam.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Volendam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw of: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn eigendommen op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat & jouw golfspullen.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

W. Hofman, Volendam (september 2021)