Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Uden

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Uden (gemeente Uden, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, diefstal, brand. Bij bedrijven als Centraal Beheer, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan huishoudtrap of een stukke wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Uden detecteer je via de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket maar ook Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteUden
Netnummer0413 (+31413)
Bewoners Uden41247
Postcodes5400
BuurtschappenUden
Plaatsen in de omgevingverzekering-Tytsjerksteradiel, inboedelverzekering-Tynaarlo, polis-Twenterand, verzekeringspakket-Tubbergen, Tilburg en verzekeraar-Tiel
inboedelverzekering-uden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Uden november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van spiegels tot ook speelgoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr t/m FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €4 tot ruim €13. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (5400), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Uden)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan ZLM Gezinspakket of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij jouw voorwaarden. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5400, 5401, 5402, 5403, 5404, 5405, 5406, 5408, 5469? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Uden

 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €7,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of Aon Direct. Door middel van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Uden.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Uden staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je morst bier over de bank van de buurman of: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Uden, Volkel, Odiliapeel.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer + jouw golfspullen.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

B. Wolters, Uden (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente