Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oirschot

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Oirschot (gemeente Oirschot, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld storm, brand, wateroverlast, diefstal. Bij bedrijven als Bovag, ZLM of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan speelgoed of bijvoorbeeld schade aan kleding. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oirschot bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld ASR Verzekeringen pakket en ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOirschot
Netnummer0499 (+31499)
Aantal inwoners Oirschot18199
Postcodes5688
BuurtschappenOirschot
Naburige plaatsenverzekering-Oegstgeest, inboedelverzekering-Nuth, polis-Nunspeet, verzekeringspakket-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noordwijkerhout en verzekeraar-Noordwijk
inboedelverzekering-oirschot

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oirschot december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in een woongelegenheid. Van oven tot ook linnen- en beddengoed: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen t/m Generali: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €9,5 tot ruim €14,75. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Delta Lloyd december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (5688), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oirschot)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Via de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Generali Inboedelverzekering of juist Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier vind je verzekeraars die passen bij jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5688, 5689? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oirschot

 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €9,50 bij Unigarant, ING of Aegon. Middels de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oirschot.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oirschot dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst wijn over het tapijt van een familielid en bijvoorbeeld: je stoot iemands iphone van tafel. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Oirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone & jouw golfspullen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

L. van der Wal, Oirschot (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente