Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Escharen

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Escharen (gemeente Grave, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, vandalisme, blikseminslag, wateroverlast. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Ditzo of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. geluidsapparatuur en/of schade aan je smartphone. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Escharen detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Aegon pakket of Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGrave
(Net) nummer0486 (+31486)
Aantal inwoners Escharen12643
Postcodegebieden5364
BuurtschappenGrave
Naburige plaatsenverzekering-keent, inboedelverzekering-huisseling, polis-overlangel, verzekering-demen, verzekeringspakket-neerloon en neerlangel
inboedelverzekering-escharen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Escharen maart 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in een woongelegenheid. Van tafelbestek tot aan keukentafel: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea tot en met Interpolis: er valt veel te kiezen. De kosten variëren van €5 en €11,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (5364), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Escharen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of wat te denken van Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5364? Check nu via internet alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Escharen

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • FBTO Woonpakket
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • FBTO Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,75 bij Delta Lloyd, InShared of Aon Direct. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Escharen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Escharen biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over de bank van de buurman en ook: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Grave, Escharen, Velp, Gassel.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera en sportuitrusting.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

L. Wolters, Escharen (maart 2021)