Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Molenschot

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Molenschot (gemeente Gilze en Rijen, Noord-Brabant)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als brand, diefstal, wateroverlast, storm. Bij partijen als Turien en Co, Ditzo of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koffiemachine of bijvoorbeeld een stukke wasmachine. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Molenschot ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket of FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGilze en Rijen
Netnummer0161 (+31161)
Bewoners Molenschot26152
Postcodes5124
BuurtschappenRijen
Naburige plaatsenverzekering-rijen, inboedelverzekering-castelre, polis-ulicoten, verzekering-oost-west-en-middelbeers, verzekeringspakket-s-gravenmoer en hulsel
inboedelverzekering-molenschot

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Molenschot september 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kruiden tot en met zonnepanelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een product vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan NowGo: er valt veel te kiezen. De kosten fluctueren tussen de €7,75 tot aan €11,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ANWB september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5124), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Molenschot)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Dankzij de tool hierboven check je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld InShared Woonverzekering (Allrisk) of wat te denken van Lancyr Woonverzekering. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je aanbieders die rijmen met jouw wensenpakket. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5124? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Molenschot

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij De Goudse, Polis Direct of Centraal Beheer. Door middel van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Molenschot.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Molenschot vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en: jouw hond bijt een bank kapot. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en viool.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

X. Vos, Molenschot (september 2021)