Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lomm

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Lomm (gemeente Venlo, Limburg)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, Ditzo of OHRA. Denk aan schade aan spiegels of denk aan kapotte meubels. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Lomm bekijk je via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allianz pakket en Interpolis pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
(Regio) nummer077 (+3177)
Bewoners Lomm100371
Postcodes5943
BuurtenVenlo-Centrum
Plaatsen in de regioverzekering-velden, inboedelverzekering-steyl, polis-tegelen, verzekering-tienray, verzekeringspakket-maasbree en broekhuizen
inboedelverzekering-lomm

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Lomm september 2020

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van aardewerk tot sofa: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot en met InShared: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €7,25 tot ruim €14,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5943), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Lomm)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is verschillend. Via onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Onze tip: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5943? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Lomm

 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €12,25 bij SNS, OHRA of Bruns ten Brink. Geholpen door een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Lomm.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Lomm vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Venlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet + een muziekinstrument.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

O. Schipper, Lomm (september 2020)