Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwe Pekela

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Nieuwe Pekela (gemeente Pekela, Groningen)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. storm, brand, water, vandalisme. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Delta Lloyd of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan televisie of denk aan een beschadigde vloer. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwe Pekela achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of HEMA pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeentePekela
(Net) nummer0597 (+31597)
Inwoners Nieuwe Pekela12641
Postcodegebieden9663
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-eexterveenschekanaal, inboedelverzekering-eexterveen, polis-nieuw-annerveen, verzekering-muntendam, verzekeringspakket-spijkerboor en oud-annerveen
inboedelverzekering-nieuwe-pekela

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwe Pekela november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van kristal tot aan dressoir: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot aan Ditzo: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €5 tot aan €14,75. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (9663), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nieuwe Pekela)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Univé Opstalverzekering (AR) of Univé Woonpakket (EUG). Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9663? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuwe Pekela

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • InShared Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €9,75 bij Verzekeruzelf.nl, OHRA of Aegon. Aan de hand van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nieuwe Pekela.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nieuwe Pekela vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een macbook laten vallen en ook: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00, Wijk 01.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en gitaar.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

T. van der Velde, Nieuwe Pekela (november 2023)