Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lutjegast

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Lutjegast (gemeente Grootegast, Groningen)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, vandalisme, brand, water. Onder andere bij Allsecur, Unigarant of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan radio of bijvoorbeeld een kapotte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lutjegast bekijk je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
(Regio) nummer0594 (+31594)
Bewoners Lutjegast12155
Postcodegebied9866
BuurtschappenGrootegast
Plaatsen in de buurtverzekering-opende, inboedelverzekering-kornhorn, polis-doezum, verzekering-visvliet, verzekeringspakket-sebaldeburen en munnekezijl
inboedelverzekering-lutjegast

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Lutjegast november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van horloges tot aan keukentafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een product permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot en met HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €9 tot ruim €15,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9866), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Lutjegast)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Aegon Opstal Allrisk of misschien Allsecur Uitgebreid. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw wensen. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9866? Bekijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Lutjegast

 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs kan oplopen tot wel €12,75 bij HEMA, London Verzekeringen of Avéro Achmea. Aan de hand van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Lutjegast.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Lutjegast vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en bijvoorbeeld: je stoot iemands vaas van tafel. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet + een gehoorapparaat.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

Q. van den Velde, Lutjegast (november 2023)