Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Warffum

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Warffum (gemeente Eemsmond, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld wateroverlast, diefstal, brand, vandalisme. Bij bedrijven als DAK, FBTO of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koffiemolen of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Warffum achterhaal je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allianz pakket of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
(Net) nummer0595 (+31595)
Inwoners Warffum15815
Postcodes9989
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-usquert, inboedelverzekering-zijldijk, polis-oldenzijl, verzekering-oudeschip, verzekeringspakket-oosternieland en roodeschool
inboedelverzekering-warffum

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Warffum november 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in een woongelegenheid. Van zonwering t/m zonnebank: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr t/m InShared: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €5,25 tot aan €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar De Goudse polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (9989), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Warffum)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien ZLM Opstalverzekering. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9989? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Warffum

 • De Goudse Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €11,50 bij Generali, Nederlanden van Nu of Bovag. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Warffum.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Warffum vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend en: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur en gitaar.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

T. van der Pol, Warffum (november 2023)