Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tuil

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Tuil (gemeente Neerijnen, Gelderland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, water. Bij bedrijven als Aon Direct, Generali of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kampeerartikelen of gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Tuil ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of Ditzo pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeerijnen
Netnummer0418 (+31418)
Inwoners Tuil12122
Postcodegebied4176
WijkenHaaften
Plaatsen in de buurtverzekering-haaften, inboedelverzekering-hellouw, polis-herwijnen, verzekering-rumpt, verzekeringspakket-oosterwijk en heukelum
inboedelverzekering-tuil

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Tuil november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in een woongelegenheid. Van afzuigkap t/m sofa: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,5 en ongeveer €15,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over SNS november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (4176), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Tuil)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de tool hierboven detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. De Goudse Inboedelverzekering of wat te denken van Unigarant Woonpakket Plus. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeraars die matchen met de aanvraag die je doet. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4176? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Tuil

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €13,25 bij SNS, Nationale Nederlanden of ABN AMRO. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Tuil.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Tuil biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren maar tevens: een vaas laten vallen. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Haaften, Waardenburg en Opijnen, Varik en Ophemert.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

C. Janssen, Tuil (november 2023)