Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Neder-Betuwe

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Neder-Betuwe (gemeente Neder-Betuwe, Gelderland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, blikseminslag, storm, brand. Bij ondernemingen als Turien en Co, Unigarant of nowGo. Denk aan schade aan televisie of wat te denken van schade aan elektrische apparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Neder-Betuwe ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket of Europeesche pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
Netnummer0488 (+31488)
Aantal inwoners Neder-Betuwe23049
Postcodes4043
BuurtschappenKesteren
Plaatsen in de omgevingverzekering-Mook en Middelaar, inboedelverzekering-Montfoort, polis-Montferland, verzekeringspakket-Molenwaard, Moerdijk en verzekeraar-Mill en Sint Hubert
inboedelverzekering-neder-betuwe

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Neder-Betuwe november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in huis. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot ook laptop: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot ook HEMA: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,25 en ongeveer €13,25. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (4043), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Neder-Betuwe)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld De Nederlanden van Nu Woonverzekering of misschien Aegon Inboedel Allrisk. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4043? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Neder-Betuwe

 • ZLM Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €13,00 bij Generali, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Neder-Betuwe.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Neder-Betuwe vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands telefoon van tafel en: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Kesteren, Echteld, Dodewaard.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur of jouw golfspullen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

B. Boer, Neder-Betuwe (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente