Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering West-Terschelling

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in West-Terschelling (gemeente Terschelling, Friesland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als wateroverlast, vandalisme, storm, brand. Bij partijen als Allianz, De Goudse of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koffiemachine of wat te denken van schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van West-Terschelling ontdek je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld SNS pakket en Ditzo pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTerschelling
(Net) nummer0562 (+31562)
Inwoners West-Terschelling4870
Postcodegebied8880
WijkenWest-Terschelling
Plaatsen nabijverzekering-midlum, inboedelverzekering-wijnaldum, polis-pietersbierum, verzekering-tzummarum, verzekeringspakket-sexbierum en oosterbierum
inboedelverzekering-west-terschelling

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in West-Terschelling november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van naai- en breimachine t/m wasdroger: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €5,75 tot wel €11,25. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Klaverblad inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8880), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in West-Terschelling)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Unigarant Opstalverzekering of wat te denken van Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vind je verzekeringsbedrijven die passen bij de aanvraag die je doet. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8880, 8881? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in West-Terschelling

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • SNS Inboedel en opstal
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,75 bij De Goudse, Nationale Nederlanden of ASR Verzekeringen. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in West-Terschelling.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor West-Terschelling biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad en een verrekijker.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

Q. Smeets, West-Terschelling (november 2023)