Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijega

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Nijega (gemeente Smallingerland, Friesland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, storm, blikseminslag, wateroverlast. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Unigarant of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan strijkijzer/-plank en/of een gestolen laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Nijega sluit je af dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en FBTO pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Net) nummer0512 (+31512)
Inwoners Nijega55439
Postcodegebied9217
WijkenDrachten
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-veenhoop, inboedelverzekering-smalle-ee, polis-de-wilgen, verzekering-wanswert, verzekeringspakket-boornbergum en kortehemmen
inboedelverzekering-nijega

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijega januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in je appartement. Van kapstok t/m schoenen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot ook Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot aan €14,5. Het tarief wordt bepaald door o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9217), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nijega)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is verschillend. Via de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw eisen. Bij de fase hierna kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9217? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en check de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Nijega

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • SNS Inboedel en opstal
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €12,75 bij De Goudse, OHRA of Avéro Achmea. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nijega.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nijega staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je stoot iemands kunstwerk van tafel maar tevens: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Drachten, Overig Smallingerland.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn eigendommen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon of sportuitrusting.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

B. van Veen, Nijega (januari 2021)